در این مقاله تعریف خلاصهای از ووکامرس ارائه میکنیم، سپس به سراغ بررسی معیارهای یک فروشگاهساز میرویم، و در نهایت نقشه راهی برای طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس را نشان خواهیم داد.
راستی، هر چیزی که در این مقاله میخوانید، حاصل تجربه چند ساله طراحان سایتمان است. امیدواریم در عمل برایتان مفید باشد و واقعاً به دردتان بخورد.
این فروشگاهساز به شما کمک میکند هر محصول فیزیکی یا دانلودی که دارید برای فروش بگذارید، موجودی و نحوه ارسال محصول را مدیریت کنید و عملیات پرداخت را با امنیت انجام دهید.
علی غلامی
در بخش قبل با جستجویی که در مورد انواع فروشگاه سازهای اینترنتی انجام داده بودیم، متوجه شدیم که معیارهایی برای انتخاب بهترین روش راهاندازی فروشگاه اینترنتی قابل تعریف است. هر کدام از روشها ممکن است در بعضی از معیارها ضعیف و در بعضی دیگر قوی باشند. اینکه بخواهیم نتیجه بگیریم کدام معیار یا کدام فروشگاهساز نسبت به دیگری بهتر است، به جزییات کسبوکار شما بستگی دارد. بهعنوان مثال این شمایید که تصمیم میگیرید که تنوع قالبها برایتان اهمیت زیادی دارد یانه؛ سپس طبق آن معیار فروشگاهساز مناسبتان را پیدا میکنید.

این اتفاق در سایت یا فروشگاه اینترنتی شما، فقط از طریق محتوا ممکن است. دقت کنید که منظور من از محتوا فقط متنی که در سایت مینویسید نیست. محتوا میتواند توضیحات محصول، نقدوبررسی، نظرات دیگران، عکسهای محصول، اسلایدهایی که در صفحه اول گذاشتهاید، یک آفر هیجانانگیز در صفحه فرود، ویدئوی آموزشی، دستهبندی محصولات و … باشد.
پلاگین ووکامرس، در این مورد عملکرد بدی ندارد؛ اما شاید لازم باشد برای شخصیسازی آن و پیاده کردن آن چیزی که در ذهنتان است، نیاز به برنامهنویسی و شخصیسازی افزونه پیدا کنه. (چون هر چه که باشد، ووکامرس یک افزونه است!)